Ayam Panggang Brewer Yeast

Serba-sedikit Tentang Ayam Panggang B.Y.
Ayam Panggang Brewer Yeast | MeowQu.MY

Ayam Panggang Brewer Yeast merupakan salah satu produk utama  MeowQu Cat Boarding! Ia juga merupakan salah satu produk yang digemari oleh tuan-tuan kucing yang menggunakan khidmat penginapan kucing. Ayam Panggang Brewer Yeast merupakan makanan sampingan yang boleh diberikan pada kucing anda untuk lebih berselera makan makanan basah mereka. 

Jika anda seorang peminat setia untuk memberikan makanan basah pada kucing anda, kami mengesyorkan anda untuk mencuba produk ini sekarang juga dan lihat perubahan positif pada kucing anda! Ayam Panggang Brewer Yeast ini tidak perlu diberikan dalam jumlah yang banyak malah ia hanya diperlukan pada jumlah yang sedikit sahaja bagi menaikkan bau dan rasa makanan basah tersebut.

Selain itu, produk ini juga boleh membantu kucing-kucing anda yang tidak gemar makan makanan basah kepada penggemar makanan basah! Kami telah memberikannya pada kucing-kucing yang menginap di penginapan kami dan mendapati reaksi positif pada kucing-kucing tersebut. Kucing-kucing tersebut tampak lebih gembira dan bertenaga sepanjang berada di kawasan penginapan kami malah ia tampak selesa untuk berehat selepas memakannya.

Kebaikan Ayam Panggang Brewer Yeast :-
  • Meningkatkan selera makan si bulus
  • Melancarkan sistem penghadamannya
  • Menguatkan sistem imunisasi si bulus
  • Mencantikkan bulu dan mengembalikan kulit sihat pada si bulus.
  • Melengkapkan keperluan nutrisi yang diperlukan untuk kucing

Ayam Panggang Brewer Yeast bukan sahaja mengandungi bahan-bahan berasaskan protein yang tinggi malah ia juga dilengkapi dengan nutrisi yang terkandung dalam Brewer Yeast sepertimana ia dipanggil Ayam Panggang Brewer Yeast. Oleh itu, kucing-kucing anda akan mendapat nutrisi yang mencukupi pada setiap hari jika diambil secara tetap! Apa tunggu lagi? Order sekarang! Anda boleh hubungi kami di 0172179199 atau kunjungi kedai kami di Taman Pasir Putih PH4, Putatan yang terletak atas 99Speedmart.

Harga Produk :-
  • Ayam Panggang Brewer Yeast : RM 4.00
  • Berat Bersih : 25 Gram
Kos Penghantaran :-
  • Semenanjung Malaysia & Sarawak : RM 13.00 ke atas
  • Sabah : Penghantaran menggunakan bas di seluruh daerah Sabah adalah RM 10.00
  • Cash On Delivery (COD) : Sekitar kawasan Kota Kinabalu - PEMBELIAN RM 50.00 ke atas.
Lokasi Kedai

Lot 300, 1st Floor, Taman Pasir Putih PH4,
Jalan Gorongan, Putatan,
88200 Kota Kinabalu, Sabah.

Waktu Beroperasi

Isnin - Sabtu : 9 a.m. - 6 p.m.
Ahad : 6 p.m. - 8 p.m.
Cuti Umum : Beroperasi seperti biasa

Kami amat mengalakkan pelanggan kami untuk membeli produk jualan kami melalui Lazada. Bukan sahaja kos kurier murah, malah menepati waktu. Jika anda ingin bertanya info lanjut tentang produk MeowQu, hubungi kami di 0172179199

Don't Forget to Share!
Ruangan Komen
error: